ΝέαΕπιτυχημένη Παρουσία της Agrostep στην 30η Επετειακή Διεθνή Έκθεση Agrotica

Η 30η Διεθνής Έκθεση Agrotica 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (1- 4 Φεβρουαρίου 2024), ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας την κορυφαία θέση της στον αγροτικό τομέα. Για την AGROSTEP αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρουσιάσει στους επαγγελματίες της γεωργικής παραγωγής της χώρας μας την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες προτάσεις που προσφέρει στον τομέα της εξειδικευμένης θρέψης και της εναλλακτικής φυτοπροστασίας των φυτών.

Την AGROTICA επισκέφτηκαν πάνω από 150.000 επαγγελματίες του πρωτογενή τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκεί είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με πολλούς από τους ανθρώπους που για χρόνια έχουμε αναπτύξει άριστες επαγγελματικές αλλά και φιλικές σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη. Παράλληλα ήρθαμε σε επαφή με αρκετούς νέους για εμάς συνεργάτες και είχαμε τη χαρά να τους παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρόταση της AGROSTEP στην εξειδικευμένη θρέψη, τη βιοδιέγερση, την ενεργοποίηση της άμυνας και τις νέες τάσεις στην εναλλακτική φιλική προς το περιβάλλον, τον καταναλωτή και κυρίως τον παραγωγό φυτοπροστασία.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο μας και συζήτησαν μαζί μας πράγμα που έκρινε την επιτυχία της συμμετοχής μας. Αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να είμαστε στην πρωτοπορία της σύγχρονης τεχνολογίας στη θρέψη των φυτών.