ΝέαΣυμμετοχή της Agrostep στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica 2024

Η Agrostep με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως εκθέτης Περίπτερο 09 Όροφος, Stand:10 στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκθεσιακούς σταθμούς για τον αγροτικό τομέα στην Ευρώπη, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.800 εκθέτες από 49 χώρες. Φέτος αναμένεται να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Στο περίπτερο της Agrostep, Περίπτερο 09 Όροφος, Stand:10, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν από την ομάδα μας και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή γκάμα των προϊόντων Agrostep, που περιλαμβάνει Βιοδιεγέρτες, Βιο-Ενεργοποιητές, Ενεργοποιητές Άμυνας και εξειδικευμένα προϊόντα Θρέψης. Από το 1997, η Agrostep εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής γεωργίας.

Η συμμετοχή της Agrostep στην Agrotica 2024 αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες μας στον αγροτικό κόσμο της χώρας, να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερό μας και να μοιραστούμε την προσέγγισή μας για μια βιώσιμη γεωργία φιλική στον καταναλωτή, τον καλλιεργητή και το περιβάλλον.

 

 

Share on: